Thursday, July 09, 2009

MJ = Michael Jordan

Είσαι ο Νέλσον Μαντέλα. Για 20 χρόνια επικεφαλής στη μεγάλη εκστρατεία κατά της ρατσιστικής πολιτικής της κυβέρνησης της Νότιας Αφρικής. Ο πρώτος έγχρωμος, δημοκρατικά εκλεγμένος πρόεδρος της Νότιας Αφρικής. Πριν εκλεγείς πρόεδρος ήσουν από από τους επικεφαλείς του κινήματος κατά του Άπαρτχαϊντ. Φυλακίσμένος για 27 χρόνια από το καθεστώς των λευκών. Έχεις γλυτώσει την εκτέλεση και έχεις δώσει μεγάλους αγώνες για συνταγματική μεταρρύθμιση με αποτέλεσμα την πτώση του ρατσιστικού καθεστώτος. Α! Έχεις πάρει και Νόμπελ Ειρήνης.

Και καταδέχεσαι να πας να μιλήσεις στην κηδεία του Michael Jackson; Που από μαύρος έγινε λευκός; Αν διαβάζεις αυτό το blog έχω να σου πω 2 πράγματα. Φτού σου και αν μπορείς να έρθεις να μιλήσεις και στη δικιά μου κηδεία.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

7 comments:

Γιώτα said...

μέχρι και νομπελίστας άνθρωπος ξεγελάστηκε.. ο M.J. δεν πέθανε..εθεάθη με τον Ε.P.να ανταλλάσουνε σακάκια και φιγούρες..
;)

Unknown said...

amazing. isn't it?

neropistolero said...

Κάτσε ρε συ. Κι ο MJ είπε ένα τραγούδι για τη γιούνισεφ. Ο Μαντέλα είπε κανένα τραγούδι? Εσύ είπες? Δηλαδή πώς απαιτείς τέτοια πράγματα? Τι το πέρασες, αμέρικαν μπαρ?
Εγώ λέω πάντως να πάρω Πελέ αντί για Μαντέλα. Είναι πιο εύκολο γιατί είναι θέμα σπόνσορινγκ και έχει πιο τζέρτζελο. Είναι και μέλος του Θρύλου, γαύρος από κούνια.

lazinio said...

agit8d it is isn`t it?

lazinio said...

neropistrolero μίλησε και ο Πελέ για τον MJ? μίλα μου για μήλα

Κατουρημένη ποδιά said...

βρωμοδουλειά του μαρκετιν μου μυρίζει..

Anonymous said...

Για τον LAZINIO

Αλλου ψαχνεις τους ρατσιστες... Ανοιξε τα ματια σου. Ο jackson δεν εγινε λευκος για αλλο λογο...παρα γιατι επασχε απο ασθενεια του δερματος "ΛΕΥΚΗ"... Κοιτα καμια photo προσεκτικα κ θα το διαπιστώσεις...