Friday, February 02, 2007

Νέες συνταγές φραπελιάς

Ουζελιά: βάζουμε ούζο αντί για νερό στο μπλέντερ
Alien Merry: αντί για χυμό ντομάτας προσθέτουμε φραπελιά
Ελιtto (απο το mojito): αντί για δυόσμο, χτυπάμε στο ποτήρι φύλλα ελιάς
Ελιοtonic: φραπελιά με Caotonic για τους μικρούς μας φίλους
Jinελιά: τζίν με τόνικ και φραπελιά ιδανικό για δίαιτα
Φραπελιά Light: αυτό μην με ρωτάτε πως γίνεται
Φραπελιά Cola: φραπελιά με κοκα-κόλα αντί για νερό. εγγύηση
Μπυρελιά: κατα προτήμηση Heineken για να είναι a sortie το χρώμα
Τσικουδελιά: οπώς πάντα αντικαθιστούμε το νερό με τσικουδιά
Φραπογαλελιά: βάζουμε και γάλα
Ελιοτσίνο κάλντο: ιδανικό για καφετέρειες
Φρεντελιά: freddo με ελιά
Σακελιά: απ ευθείας απο την κίνα. σακέ με ελιά
ρουμελιά: απ ευθείας απο την ρούμελη. ρούμι με φραπελιά
Tequiλιά: τα ίδια με τεκίλλα
Τσαιλιά: τσάι με ελιά για τις κρύες νύχτες του χειμώνα
Σαλεπλια: σαλέπι με ελιά
Φραπελιά γρεναδίνη: αυτό το σκατί χρώμα είναι το κάτι άλλο

Αφιερωμένο στους ελιακόπουλους χαζεμένους έλληνες τηλεθεατές, στην πάσχουσα απο αθεράπευτη μαλακία ελληνική δημοσιογραφία και τους εγκληματικά βλάκες που για λίγα ψίχουλα δημοσιότητας γινονται ρεζίλι, βάζουν σε κίνδυνο την δημόσια υγεία και εξαιτίας τους γινόμαστε παγκοσμίως ρεζίλι…

Υ.Γ. Κάνω έκλυση στο δημοσιογραφικό μου πρότυπο Νικο Τσαμτσίκα. Κάνε κάτι για την αισχροκέρδια στις ελιές.
Champanελιά για όλους! κερνάει το μαγαζι..

4 comments:

o kairos said...

Ρεζιλιά.

Vromios said...

Είμαι 100% υπέρ της φραπελιάς! Την πίνω εδώ και 2 μήνες κι έχω γίνει 3μιση χρόνια νεότερος!


(Δλδ, για να μιλαμε σοβαρά, με τη φραπελιά γινόμαστε πιο πολύ ρεζίλι από ότι με τον Καραμανλή, Τον Παπανδρέου, την Παπαρήγα, τον Αλαβάνο και τον Καρατζαφέρη - για να μείνω μόνο στους αρχηγούς και να μην αναφέρω τον Διακουμάκο ή τον Κουλούρη, τον Κολοζώφ και κοκκινίσουν ακόμα και τ' αρχίδια μας...)

katourimeni_podia said...

πιάσε μία φραπελιά, shaken not sturbed..

lazinio said...

ipia. still alive.