Wednesday, March 07, 2007

ΧΧL


Ένας στους τρεις άνδρες διαθέτει ευμεγέθη μπάκα, η οποία εμποδίζει τον ένα στους οκτώ να δει τη ζώνη του όταν κοιτάζει προς τα κάτω - και αρκετούς άλλους να δουν τα πόδια τους, σύμφωνα με μία νέα έρευνα.

Όπως έδειξε, το 80% των ανδρών με πολύ μεγάλη κοιλιά είναι υπέρβαροι ή παχύσαρκοι. Από αυτούς, το 64% πιστεύουν ότι έχουν περιττά κιλά και αυτά είναι η μισή αρχοντιά, αλλά μόνο το 14% είναι πεπεισμένοι ότι πρέπει να χάσουν βάρος.

Και αυτό, τη στιγμή που το 34% των ανδρών παραδέχθηκαν ότι ντρέπονται για το μέγεθος της κοιλιάς τους αλλά υποστηρίζουν ότι άνδρας χωρίς κοιλιά, γυναίκες χωρίς βυζιά.

Υπήρξε βέβαια, και ένα 7% που δήλωσαν περήφανοι για την αριστοκρατική μπάκα τους και ότι την έχτισαν σε μία 5ετία εντατικής καλλιέργειας. Είναι συνήθως βιομήχανοι και κάνουν καθιστική ζωή. Δεν έχω δει και κανένα βιομήχανο με κοιλιακούς.

Η ευμεγέθης μπάκα των ανδρών αυτών σχετίζεται με τις συνήθειές τους: το 47% είπαν ότι πηγαίνουν στα μπαρ με φίλους τους για ποτά τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, ενώ το 14% τουλάχιστον 2-3 φορές την εβδομάδα. Αυτοί χρησιμοποιούν τη μπάκα για μπακάπ.

Οι μπύρες, το hemo, η nutella, το κοκορέτσι και το σπληνάντερο ήταν στις πρώτες θέσεις όταν εκλήθησαν να επιλέξουν από έναν κατάλογο τροφίμων, ροφημάτων και ποτών εκείνα που πιο δύσκολα μπορούν να τους αντισταθούν.

Υπάρχει βέβαια και το άλλο άκρο, άντρες με ανορεξία που έχουν μπάκα στον εγκέφαλο.

11 comments:

didymous skulls said...

Και γιατί ρε lazinio δεν έβαλες φοτο έναν τυπά με μπάκα και έβαλες την υπερμουνάρα με τα υπερβυζιά????

Μήπως θέλεις να μας δείξεις πως είναι να μη μπορείς να δεις τη ζώνη σου όταν κοιτάς προς τα κάτω επειδή την κρύβει το βυζι....εεε η μπάκα ήθελα να πω???

Anonymous said...

εγώ νόμιζα ότι υπάρχουν μόνο ολόσωμες φόρμες αδυνατίσματος? τελικά, βγαίνουν και σε σελοφάν για τοπική χρήση από ότι βλέπω..

liodara said...

Καλέ τα παραπάνω κιλά δεν κακό...αρκεί να μην είανι ο άλλος τόφαλος και δεν μπορεί να κουνηθεί...έχω δει άντρες σέξυ με παραπάνω κιλά...!

lazinio said...

didymous skulls αμα σου πω ότι δεν έβρισκα θα με πιστέψεις;

didymous skulls said...

όχι!

Σοφία said...
This comment has been removed by the author.
Σοφία said...

Ένας στους τρεις άνδρες διαθέτει ευμεγέθη μπάκα, η οποία εμποδίζει τον ένα στους οκτώ να δει τη ζώνη του όταν κοιτάζει προς τα κάτω - και αρκετούς άλλους να δουν τα πόδια τους, σύμφωνα με μία νέα έρευνα.

Όπως πολύ εύστοχα λέει η φίλη μου η Χριστίνα για τους άντρες με ...πληθωρικούς κοιλιακούς: "το μόνο μου παράπονο είναι που δεν σε βλέπω". Δεν ξέρω αν με εννοείτε ;-)

Lazinio, πήγαινε στον γούγλη, βάλε "beer belly" στα images και δες τι θα σου βγάλει!

(Τρεις φορές το έγραψα μέχρι να το πετύχω)

lazinio said...

πάρτε και ένα τραγουδάκι.

Είμαι ερωτευμένη με τη μπάκα σου
στο ΄χα πει και πάντα θα στο λέω
Κι αν τη χάσεις μπρος στα σκαλοπάτια σου
νύχτες αξημέρωτες θα κλαίω.

αφιερωμένο στον κατουρημένο που είναι κουλτουριάρης.

Νίνα said...

Χαλια η μπακα αλλα αμα ο τυπος εχει και παχυλο λογαριασμο στην μπανκα κανουμε μια υποχωρηση..if you know what i mean..=DDDDDD!

Εξου φανταζομαι κι η θεογκομενα..ολοι οι παμπλουτοι με τις σαπιοκοιλιες κυκλοφορουν με κατι θεογκομενες =) τι σημασια εχει τι βλεπεις και τι οχι μετα..!!!

lazinio said...

kai toumpalin.

paxoulos tupos me adunato logariasmo.

Παχουλός... said...

www.paxoulos.blogspot.com

Γιατι μας την λές έτσι ρε Lazinio; Δες πιο μέσα, μην μένεις στην μπάκα...