Friday, January 05, 2007

(Party) Animal

Σε γενικές γραμμές οι χορεύτριες είναι χοντρές, τοποθετημένες κάπου ψηλά και προσπαθούν να διασκεδάσουν τα περιττά τους κιλά. Ο dj παίζει κάτι παρόμοιο με αυτά που έπαιζε πέρυσι και πρόπερσι, λες και τίποτα δεν έχει αλλάξει στην μουσική από χρόνο σε χρόνο. Τα μπρατσωμένα παιδιά στην πόρτα είναι σαν να δίνουν ρέστα σε διόδια. Φοράνε ανέκφραστα πρόσωπα και αρθρώνουν μικρές λέξεις και εύκολες. Αν πάλι δείτε γκαρσόνια με βγαλμένη την μπλούζα τους κ μείνουν με το παπιγιόν, δεν θα είναι από τη καυτή και σέξι ατμόσφαιρα αλλά από την αντιγραφή του studio 54.

Δεν πέφτει καρφίτσα , οι νεαροί clubbers, αγνοούν ότι το clubbing είναι συνυφασμένο με τη ζωή. Τα clubs δεν είναι piano bar για να διασκεδάσεις με κοκτέιλ και επιτυχίες που έχουν συνταξιοδοτηθεί μαζί με τα μποτάκια της timberland. Στο club πρέπει να γεννιέται το καινούργιο αφού πρώτα συναντηθούν πρώτα οι πιο σύγχρονοι ρυθμοί της ημεδαπής και αλλοδαπής και η τελευταίες λέξεις της μόδας. Ζαλισμένος από το ποτό ο καθένας θα έπρεπε να κάνει ότι γουστάρει, να φοράει ότι του καπνίσει, να μην δίνει λογαριασμό σε κανένα κερατά προκειμένου μέσα από όλη αυτή την αυθαιρεσία να προκύψει η αυριανή γενιά. Στα club όμως τίποτα δεν έχει αφεθεί στην τύχη του. Ήταν όλα συγκεκριμένα και πεπερασμένα και κανένας εκεί μέσα δεν είχε διάθεση να απελευθερωθεί από την ρουτίνα της ημέρας, βδομάδας. Τα 20χρονα ήταν σοβαροφανή και μικρομέγαλα και οι μεσήλικες έκαναν κωλοτούμπες μήπως και ρίξουν τις πιτσιρίκες. Οι gay προσποιούνται τους straight και βγαίνουν με 2μετρες καλλονές. Όλοι είναι δεμένοι χειροπόδαρα με το ψέμα που σκαρφίστηκαν. Και κάνουν ότι περνούν καλά, παρόλες τις απογοητεύσεις και την ταλαιπωρία που είναι αναγκασμένοι να υποστούν.

Στον πλανήτη όπου κατασκευάζουν τα μαγαζιά της νύχτας δεν έχεις το δικαίωμα να ξεσαλώσεις. Σου αρκεί να πας και να συλλάβεις τους ίδιους συμβολισμούς που θα σε κάνουν να περνιέσαι για trendy. Η αυστηρή πόρτα είναι το prive, τα ναρκωτικά είναι must, οι χορεύτριες είναι το sex και οι gay απαραίτητοι. Τίποτα από αυτά που πρέπει να συμβούν σε ένα club δεν θα φυτρώσουν γιατί ο χώρος είναι αποστειρωμένος. Τίποτα δεν πρόκειται να σου προκύψει γιατί τα “μικρόβια” που βγαίνεις να συναντήσεις έχουν αφανιστεί από τα αντιβιοτικά. Θα φύγεις όπως ήρθες. Άσε που αν δώσεις το ποτό σε ένα (party) animal θα πεθάνει από τη φόλα που σου ρίξανε…

No comments: