Thursday, February 01, 2007

Επαγγελματίας Τηλεθεατής

Έπιασα δουλειά σαν επαγγελματίας τηλεθεατής. Βλέπω Ελληνική τηλεόραση. Τίνγκα στις κονσέρβες αλλά σε συσκευασία τιτανίου. Τινγκα και στους καραφλούς. Ο ένας μας ταξιδεύει από το Καυλοράπανο Δράμας στη Χωματερή Θεσσαλίας. Ο άλλος μοιράζει λεφτά στα καραφλά. Μία άλλη μας αναλύει πόσο καλά είναι τα φύλα ελιάς. Γιατρεύουν καρκίνο, πέτρα στα νεφρά, τους κάλλους στα πόδια, τους μύκητες και καταπολεμούν την φαλάκρα. Μπορείς να τα μαγειρέψεις βέβαια με μαυρομάτικα φασόλια και σέσκουλα. Άριστα 10 θα πάρεις. Και ξαφνικά όλοι σοκάρονται επειδή ο Ψινάκης βρίζει και κάνει σεξουαλικά αστεία. Είμαστε επαγγελματίες τηλεθεατές και μας ενοχλούν τα μπιπ που πάνε να σώσουν τα προσχήματα. Ανεχόμαστε δηλαδή τόνους ηλιθιότητας, βομβαρδισμούς κατινιάς, παρουσιαστές με ανταύγειες και άλλες παπαρολογίες και τα αστεία του Ψινάκη ξεπερνάει τα όρια ανοχής μας. Απλά μπορούμε να ανεχθούμε τα πάντα εκτός από κάποιον που είναι πιο έξυπνος από μας. Και κλείνω με ένα στίχο γεμάτο νόημα. Πότε τον παίρνεις, πότε τον τρως, τι γρήγορα που φεύγει ο μισθός.

6 comments:

ΠΡΕΖΑ TV said...

Γαματα κι'αστα τσιφτη.
Γεμισαμε σκουπιδια....

lazinio said...

ανακύκλωση τώρα..

liodara said...

χαχαχαχα!!!
Μωρέ καλά τα λες...Πάντως να σου πω....μ αρέσει η δουλειά σου...πού μπορώ να βρω κι εγώ μια τέτοια δουλειά????

ΥΓ.Τα σέσκουλα...πού τα θυμήθηκες????

Κατουρημένη ποδιά said...

ψάχνω τον πρώτο τηλεοπτικό κύκλο της Λαμπίρης. Επίσης έχω μερικά διπλά επεισόδια από Fame, τα οποία και τα ανταλλάσω, και μία σπάνια μαγνητοσκόπηση, του Τέρενς όταν έλεγε τις ειδήσεις. Προσφορές δεκτές..

Πι.ες. Η γιαγιά μου (που δεν έχει καρούλια) θέλει τη συνταγή..

lazinio said...

liodara η δουλειά αυτή είναι οικογενειακή υπόθεση. όπως ο πρωθυπουργός.

katourimene θέλω Νίκο Τσαμτσίκα unplugged και σου δίνω τη συνταγή με τα σέσκουλα.

Κατουρημένη ποδιά said...

η επανάσταση του τηλεθεατή θα γίνει όταν κλείσει την τηλεόραση και ανοίξει τον υπολογιστή να δει (τηλεόραση) από το internet..