Friday, February 16, 2007

Live together Die Alone

Πρόκειται για μία από τις δημοφιλέστερες σειρές που έχουν παρέλασει από τα τηλεοπτικά δίκτυα όλου του κόσμου και έχει αγαπηθεί από εκατομμύρια τηλεθεατές. Αυτή και το “Μαρία η άσχημη”.

Περιέχει πολικές αρκούδες σε τροπικά δάση, μια καταπακτή, ένα χοντρό δισεκατομμυριούχο, μερικούς αριθμούς που βρίσκονται παντού, μια καταπακτή, ένα Σκοτσέζο αλκοολικό, ένα κουμπί, μια καταπακτή, ένα πρεζάκι και μια Γαλλίδα. Αυτά μόνα τους είναι σαν το σουβλάκι χωρίς τζατζίκι. Όλα μαζί κάνουν το Lost. Ούτε Σοπράνο, ούτε 24, ούτε Prison Break, ούτε νοικοκυρές. Lost.

Μπήκε στη ζωή μου το καλοκαίρι το 2006 και από τότε κάθε βράδυ κόβω φλέβες, ξενυχτάω με φραπέδες. Μου έχει προκαλέσει φρενίτιδα, τενοντίτιδα, αρθρίτιδα. Βρίσκομαι και εγώ στο νησί που έχει μεγάλες και υγρές νύχτες. Κυκλοφορώ με αλάτι στα φρύδια, ηλιοκαμένη πλάτη και να πιάνω ψάρια και γκόμενες. Στέλνω βιογραφικά στην Dharma Initiative να με προσλάβουνε. Στέλνω ιδέες στους παραγωγούς. Στέλνω χαιρετίσματα στην εξουσία. Με την ευκαιρία να στείλω και χαιρετίσματα στην κολλημένη με το lost Τζέλα.

Θα μου πεις, που είναι η απάντηση; Η λύτρωση της σειράς; Το τέλος που θα σε απογειώσει σαν άλλη πτήση της Ocean 815; εδώ βλέπαμε xfiles, τόλμη και γοητεία, λάμψη και ατίθασα νιάτα τόσα χρόνια και απάντηση δεν πήραμε. Εμένα δεν με νοιάζει τι θα γίνει. Μου φτάνει που όσο καιρό βλέπω lost έχω παρατήσει την ελληνική τηλεόραση. Λέμε τώρα.

4 8 15 16 23 42. Οργασμοί.
4+8+15+16+23+42 = 108. Πολλαπλοί Οργασμοί.

Εσείς θα πατούσατε το κουμπί; Εγώ πάντως θα τον πατούσα στην Κειτ.

Πάρτε και το τραγουδάκι της ημέρας. άι εμ λοστ γουιδάουτ γιορ λαβ, εντ αι γουόντ σερβάιβ, ... άιμ λοστ, εντ άιμ λόστ γουιδάουτ γιορ λάβ, ντοντ λιβ μι μπέιμπι, άιλ μπι λοστ, άιλ μπι λοστ..

Τζέλα welcome to the club.

5 comments:

Κατουρημένη ποδιά said...

δεν ξέρω πού πάω, οπότε δεν μπορώ να χαθώ..

Anonymous said...

όλο το γραφείο ζητωκραυγάζει για τον υμνο σου για το lost..η Τζέλα εκστασιασμένη στέλνει το link σε όλους τους γνωστούς της.Με έκανες περήφανη πάλι!!!

Anonymous said...

Αγαπητέ λάζαρε, επιτέλους διάβασα μια εμπεριστατωμένη και απόλυτα ολοκληρωμένη άποψη. Eίναι έτσι ακριβώς όπως τα λες! τέτοιο κόλλημα δεν είχαμε ξαναφάει.. ζούμε για τη μέρα που θα κατεβάσουμε το επεισόδιο.. είμαστε σαν junkies κάθε πέμπτη που θέλουμε να πάρουμε τη δόση μας...
Φρόντισα να ενημερώσω και τους υπόλοιπους lost συμπατριώτες μου.
Σ'ευχαριστώ για την αφιέρωση! It was an honour..!

lost-τζέλα

lazinio said...

katourimene thanks για το μπαλάκι, θα το δουλέψω το ΣΚ.

giota έκανες σχόλιο; ανοίγω σαμπάνια!

tzela δεν έπρεπε να φανερώσεις το πραγματικό μου όνομα. είμαι καταζητούμενος. σαν την κειτ. :-)

Αστάρτη said...

Τρίτη έφτασε και το μπαλάκι πουθενά..