Thursday, December 28, 2006

Star System Μέρος Α

Για να πάρετε μια ιδέα για το πως θα σας μπει και (κυρίως) πως θα σας βγει η νέα χρονιά.

ΚΡΙΟΣ
Τους τελευταίους μήνες το δούλεψες πολύ το πηλοφόρι και το μυστρί. Έχτισες τα θεμέλια για μία σημαντική αλλαγή στη ζωή σου. Ε λοιπόν με το νέο έτος το μπετόν αρχίζει να δένει. Θα νιώσεις όση ελευθερία δεν έχεις νιώσει τα τελευταία 12 χρόνια (εκτός αν είσαι 11 χρόνων οπότε πρέπει να διαβάσεις τα μαθήματά σου). Μέχρι και χαλκά στη μύτη θα βάλεις από τη χαρά σου. Ίσως και χαλκά στο δάχτυλο. Το 2007 θα βγάλεις πολύ χρήμα αλλά δεν θα σου φτάσει γιατί είσαι large τύπος. ΕΡΩΤΑΣ: Θα καταλάβεις επιτέλους τι θες. Μεγάλη πρόοδος.


ΤΑΥΡΟΣ
Το 2006 η δικιά σου κοσμοθεωρία, ήταν μονάχα εσύ να έχεις σημασία. Το 2007 δεν θα καταλάβεις τι σε χτύπησε. Μην φοβάσαι, είναι έκφραση. Θα αναθεωρήσεις τη ζωή σου, τις σχέσεις σου, την κοσμοθεωρία σου, τη μεριά που κάνεις τη χωρίστρα σου και την άποψή σου για το SURVIVOR Ελλάδα - Τουρκία. Στο τέλος ή που θα γίνεις άνθρωπος ή που θα κλειστείς σε μοναστήρι. Στα οικονομικά θα ζοριστείς αλλά θα τα καταφέρεις. Θα καταλάβεις πόσο χρήσιμοι είναι οι πλούσιοι φίλοι. ΕΡΩΤΑΣ: Οι χυλόπιτες είναι θρεπτικές. Μετά την άνοιξη που θα χορτάσεις θα έρθει και το γλυκό.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το 2007 θα δοξάσει τις καλλιτεχνικές σου τάσεις και τη ματαιοδοξία σου. Θα σε ανακαλύψει ο Ψινάκης. Ίσως βγεις νικητής στο νέο SURVIVOR που θα αποτελείται μόνο από Έλληνες γιατί τότε μόνο οι Έλληνες βγάζουμε την κακία που κρίβουμε μέσα μας. Θα ανακαλύψεις ράσα που κάνουν τον παπά και ληγμένες σερβιέτες. Θα σφαχτούν για σένα ο Αρναούτογλου με την Μενεγάκη. Τελικά θα επικρατήσει η Ρούλα αλλά εσύ τελευταία στιγμή θα τους αφήσεις όλους για το La sousourela. Ο Μάρτιος θα σε βρει στα Όσκαρ δίπλα στην Πενέλοπε Κρουζ. Μετά θα ξυπνήσεις. ΕΡΩΤΑΣ: Θα σε περιλάβουν οι κίτρινες φυλλάδες και θα δημοσιεύουν φωτογραφίες από προσωπικές σου στιγμές. Θα φας τα λεφτά σου σε μηνύσεις για προσβολή προσωπικότητας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Δίας θα ταξιδεύει από κανάρα σε κανάρα και θα φτάσει στο Ζυγό μέχρι τον Οκτώβριο του 2007 και εσύ θα ταξιδεύεις σε πελάγη συναισθηματικής ευτυχίας. Τα οικονομικά σου είναι χάλια αλλά εσύ κάνεις θετικές σκέψεις. Και ψώνια. Τουλάχιστον θα τονωσεις την κίνηση στην αγορά. Στο τέλος του χρόνου θα σε βραβεύσει και το υπουργείο Ανάπτυξης για την προσφορά σου. Προς την άνοιξη θα πάρεις τα βουνά και θα γίνεις ακτιβιστής/ρια. Θα το ρίξεις στα βιολογικά προιόντα αλλά μόλις ανακαλύψεις πόσο ακριβά είναι θα αναθεωρήσεις. Θα τα αγοράζεις μόνο στις γιορτές ως δώρα στον εαυτό σου. ΕΡΩΤΑΣ: Κάργα αισθησιασμός και ρομαντισμός. Ο χρόνος θα κυλίσει με αγκαλίτσες, φιλάκια και γούτσου γούτσου.

No comments: