Friday, December 29, 2006

Star System Μέρος Β

Για να πάρετε μια ιδέα για το πώς θα σας μπει και (κυρίως) για το πως θα σας βγει η νέα χρονιά.

ΛΕΩΝ
Οι ρυθμοί της καθημερινότητας θα αυξάνονται συνεχώς και θα νομίζεις ότι είσαι ο Κεντέρης και τρέχεις 100άρι. Θα χαλαρώνεις μόνο στις εθνικές γιορτές, το Πάσχα, το Δεκαπενταύγουστο και τα Χριστούγεννα. Παρόλα αυτά θα είσαι συνεχώς ανοιχτός σε νέα πράγματα.Θα δουλεύεις, θα διαβάζεις, θα διασκεδάζεις και όλα αυτά μέσα στον ασυκτικό όριο των 24 ωρών τη μέρα. Στο τέλος θα σε καλέσουν για έλεγχο ντόπινγκ στη WADA, είσαι δεν είσαι αθλητής. Θα σε βρουν ντοπαρισμένο αλλά εσύ θα ισχυριστείς ότι φταίει το Νεσκουικ. Θα σε πιστέψουν. ΕΡΩΤΑΣ: Θα πάθεις υπερκόπωση από τα one night stand.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα έρθουν τα πάνω κάτω στη ζωή σου, με την καλή έννοια. Θα οφείλονται μάλλον σε πράγματα που κάνουν οι άλλοι παρά σε πράγματα που θα κάνεις εσύ. Δεν βαριέσαι, οτιδήποτε σε βγάζει από τη ρουτίνα σου καλό είναι. Σε τραβολογάνε σε εκδρομές και ας μην θες. Είναι να μην πάρεις φόρα, τελικά. Μετά δεν θα μαζεύεσαι. Θα διεκδικήσεις προαγωγή και αύξηση με τσαμπουκά επικαλούμενος τα παιδιά σου που πεινάνε. Το αφεντικό ξέρει ότι δεν έχεις παιδιά. Δεν είμαι σίγουρος ότι θα πιάσει αλλά η προσπάθεια μετράει. ΕΡΩΤΑΣ: Πάρε μία έκδοση του Κάμα Σούτρα γιατί θα χρειαστείς έμπνευση. Αν έχεις και DVD πάρτο και αυτό. Από προσφορά πας καλά.

ΖΥΓΟΣ
Ο Δίας μπαίνει στο ζώδιο σου για τα καλά και φέρνει νέες εμπειρίες, ευκαιρίες, προτάσεις και μία αυτοπεποίθηση νααα. Άρπαξε από τα μαλλιά τις ευκαιρίες και μην τις λυπάσαι. Μην ξεχνάς τους φίλους σου. Είναι οι μόνοι που θα σου φέρουν ένα ποτήρι νερό (ή έστω ένα μοχίτο) τη δύσκολη ώρα. Πάρε απόφαση να βοηθήσεις τους συνανθρώπους σου γιατί όλα εδώ πληρώνονται και εσύ δεν έχεις λεφτά για ξόδεμα. ΕΡΩΤΑΣ: Μπορεί να σου κάτσεις μπορεί και να μη σου κάτσει. Για καλό και για κακό βρες άλλους τρόπους να εκτονώσεις τη σεξουαλική σου ενέργεια. Άρχισε μαθήματα μπριτζ. Θα είναι μια παρηγοριά για τα γεράματά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Βλέπω πολλές σοβαρές αποφάσεις μαζεμένες. Για τη ζωή σου, για τη σχέση σου, για τη δουλειά σου, για τα μαλλιά σου. Τα άστρα θα σε βοηθήσουν να βρεις ισορροπίες και να αντιμετωπίσεις την τριχόπτωση. Φαίνετε ότι θα βγάλεις πολλά λεφτά. Υποψιάζομαι ότι θα κερδίσεις το ΛΟΤΤΟ. Πρόσεχε μην κατρακυλήσεις στον παλιό εθισμό σου με το Χρηματιστήριο. Δεν βλέπω μέλλον στις μετοχές. Απόφυγε τις προστριβές με την οικογένεια. Μπορεί να τους χρειαστείς για κάλυψη. ΕΡΩΤΑΣ: Θα κάνεις ακατανόμαστα πράγματα. Τον Σεπτέμβριο μπορεί να πέσεις θύμα εκβιαστών που θα έχουν στα χέρια τους φωτογραφίες με τις προστυχιές σου. Λεφτά πάντως θα έχεις.

No comments: