Saturday, December 30, 2006

Star System Μέρος Γ

Για να πάρετε μια ιδέα για το πως θα σας μπει και (κυρίως) πως θα σας βγει η νέα χρονιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εικόνα σου βελτιώνεται μέσα και έξω. Πάνω, κάτω και πλαγίως. Κόσμος μπαινοβγαίνει στη ζωή σου και εσύ κάνεις τον τροχονόμο. Όλα αυτά τα βρίσκεις σουπερ δημιουργικά και ανεβαστικά, Γύρω στο Πάσχα θα σε κουράσουν και ενδέχεται να βρεις παρηγοριά στην εκκλησία. Θα εξομολογυθείς και θα μεταλάβεις αλλά μετά θα ξαναρχίσεις τον έκλυτο βίο. Ντροπή. Γύρω στον Ιούνιο θα έχεις προτάσεις για δουλειά αλλά θα τις απορρίψεις γιατί δεν θα ταιριάζουν στο ιματζ σου. Ξανασκέψου το γιατί έρχονται δύσκολες μέρες. Από το Σεπτέμβριο θα δουλεύεις σκληρά και θα κάνεις κοκουνινγκ. ΕΡΩΤΑΣ: Τον Ιούλιο, θα πάρουν φωτιά τα στρώματα, οι σεζ λονγκ και τα πατώματα. Μέχρι τέλος Αυγούστου θα τα έχεις βαρεθεί όλα αυτά και θα θέλεις να επιστρέψεις σε εναν γυμνασιακό σου έρωτα. Μην σε πάρει από κάτω αν μάθεις ότι παντρεύτηκε. Χαρά στο κρεβάτι σου θα ξαναδείς από τα Χριστούγεννα πια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με το νέο χρόνο πάει στα τσακίδια ο Κρόνος που σε χάλαγε. Άρπαξε τη μεγάλη ευκαιρία να πετάξεις έξω από τη ζωή σου όσα σε χαλάνε. Γκόμενα που δεν σε καταλαβαίνει, παπούτσια που σε στενεύουν, ρούχα μαζί που πλήθηκαν και έχουνε γίνει ροζ, γάτα που σε γρατζούνισε, βρακί που ξεθώριασε. Οι φίλοι θα σταθούν πλάι σου και εσύ θα τους ζαλίσεις με φλυαρίες και γκρίνιες ότι όλα σου πανε στραβά. Πάρτους ωτοασπίδες. Τα οικονομικά σου πάνε καλά, τα προβλήματα υγείας που θα νομίζεις ότι έχεις, θα υπάρχουν μόνο στο μυαλό σου. Ο γιατρός δεν θα σου βρίσκει τίποτα. Το έχει καταλάβει ότι είσαι υποχόνδριος. ΕΡΩΤΑΣ: Μέχρι το Μάιο θα έχεις βρει τον καλό εαυτό σου, από τον Ιούνιο θα βρεις και κάποιον να τον μοιραστείς γιατί είναι κρίμα και άδικο να πηγαίνει χαμένη τόση γοητεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα φτάσεις πολύ κοντά στο να βρεις αυτά που δίνουν νόημα στην ύπαρξη σου. Γύρω στο Πάσχα ενδέχεται να φύγεις για το Θιβέτ για να διαλογιστείς. Επειδή δεν θα έχεις όμως χρήματα, θα πας με τα πόδια. Σε ένα μήνα θα έχεις φτάσει κάπου στη νότια Τουρκία όπου θα αλλάξεις γνώμη και θα βάλεις όπισθεν. Μία εταιρεία ταχυμεταφορών θα αναλάβει να σε παραδώσει στο σπίτι σου πακέτο με αντάλλαγμα να τη διαφημίζεις εφ`ορου ζωής. Τώρα που τα ξέρεις όλα αυτά, μη φύγεις για το Θιβέτ. Το πορτοφόλι σου θα είναι ψιλοάδειο μέχρι τον Οκτώβριο, όπου θα αποφασίσεις να το ρίξεις στη δουλειά γιατί με το διαλογισμό το στομάχι δεν γεμίζει. ΕΡΩΤΑΣ: Θα τα φτιάξεις με μία δασκάλα γιόγκα για να μην προδώσεις εντελώς τις αρχές σου. Αν έχεις δεσμό θα τον υποχρεώσεις να διαλογίζεται μαζί σου μισή ώρα πριν και μισή ώρα μετά το σεξ. Σε δύο μήνες (το πολύ) θα σε χωρίσει.

ΙΧΘΥΣ
Θα βγάλεις το χειμώνα ως "τσάτσος" του αφεντικού ή του καθηγητή. Δημόσιες σχέσεις και ξερό ψωμί. Από την άνοιξη θα αρχίσεις να ντρέπεσαι για τα τσατσιλίκια σου και θα το ρίξεις στο Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία. Θα συνεχίσεις τα τσατσιλίκια στο παρασκήνιο μέχρι που θα σε πάρουν πρέφα οι φίλοι σου και θα σου ρίξουν ένα βρωμόξυλο να συνέλθεις. Μέχρι το καλοκαίρι θα έχεις αναρρώσει πλήρως. Από τον Σεπτέμβριο θα πάρεις κάποιες αποφάσεις για την επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Παράλληλα, θα ενταχθείς σε group therapy για να καταπολεμήσεις την τάση σου για τσατσιλίκια. ΕΡΩΤΑΣ: Μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού θα δουλεύεις και θα μελετάς πολύ (και θα αναρρώνεις από το ξύλο). Από τον Αύγουστο όλα μπορεί να συμβούν. Αν έχεις δεσμό ενδέχεται να τον παρατήσεις για ένα πρόσωπο που θα σε κάνει επιτέλους να βλέπεις πεταλουδίτσες και λουλουδάκια.

No comments: