Saturday, December 30, 2006

Survivor Ελλάδα - Τουρκία

O Τούρκος παίκτης Derya Durmuslar ήταν ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι παιχνιδιού Survivor Ελλάδα Τουρκία συμμαχία που προβλήθηκε από το Mega Channel. 45 ετών, στέλεχος εταιρείας μεταφορών (speedex), πήρε το ποσόν των 250.000 τούρκικων λιρών από τον Ελληνα αντίπαλό του Αμφικράτη Ζαχαριάδη, αλλά και τους υπόλοιπους Ελληνες loosers.

Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Τούρκος παίκτης, αντάλλαξε την ελληνική με την τουρκική σημαία με τον συμπαίκτη του και φίλησε τη γαλανόλευκη. Είπε τον εθνικό ύπνο σε άπταιστα ελληνικά και ζήτησε συγγνώμη για την Κύπρο. Ανατρίχιασα.

Ο τελικός σημείωσε τηλεθέαση της τάξεως του 47%. Το συγκεκριμένο ριάλιτι παιχνίδι αποτέλεσε ελληνική και τουρκική συμπαραγωγή και παρουσιαστές του ήταν για λογαριασμό της Ελλάδας ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης που άφησε τα θέατρα για τις μαλακίες και για χάρη της Τουρκίας ο αποτυχημένος ηθοποιός Ατσούν Ιλικάλι. Συμφώνησαν να τα ξαναπούν στο επόμενο Survivor Κύπρου Τουρκίας. Οι Έλληνες θα παίζουν μόνοι τους γιατί μόνο τότε βγάζουν τον πραγματικά ανατριχιαστικά κακό εαυτό τους.

Τα γυρίσματα που διήρκεσαν 2 μήνες, πραγματοποιήθηκαν στα νησιά Las Perlas, τα οποία βρίσκονται 300 χιλιόμετρα από τη μέση του πουθενά. Η παραγωγή στοίχισε περισσότερα από 2.5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ χρησιμοποιήθηκαν ακόμη και ελικόπτερα, ταχύπλοα και το Air Force One κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Από ελληνικής πλευράς, κατατέθηκαν 8.000 αιτήσεις από αργόσχολους υποψήφιους παίκτες, ενώ οι τουρκικές συμμετοχές για τον Rambo της χρονιάς ξεπέρασαν τις 30.000.

Φυσικά, από το παιχνίδι δεν θα μπορούσε να λείψει και ένας έρωτας μεγάλος, που ήταν αυτός της Νάντιας και του Σελίμ, που θα γυριστεί σε σήριαλ από -ποιον άλλο- τον Μανούσο Μανουσάκη. Η ζωή όλων των παικτών, ήταν εξαιρετικά δύσκολη από τα φίδια, τους καρχαρίες, τις αρκούδες, τους λύκους και τα δεκάδες άλλα ερπετά που παραμόνευαν σε κάθε τους βήμα. Ανατρίχιασα και πάλι.

No comments: