Wednesday, December 20, 2006

Love and play


Ξεκίνησε η Χριστουγεννιάτικη περίοδος και εγώ βρίσκομαι -που αλλού- στην Καισαρία. Τα ξωτικά κέρδισαν το τζακ ποτ του λόττο και παράτησαν τα μεροκάματα στον Αι Βασίλη. Ταξίδεψα με British Airways όπου το πιλοτήριο ήταν ανάποδα και σκέφτομαι ανάποδα. Προβλέψεις και ανασκοπήσεις.
Love and play are in the air. Αυτό το μωρό είναι πολύ διάσημο και αξίζει να μπει στο blog μου και στο National Geographic (αργότερα). Να δούμε τι ψάρια πιάνει στους επιστημονικούς κύκλους. Να δούνε την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους.
Η Amelie είναι διαχρονικά η αγαπημένη μου ταινία και διαχρονικά ο αγαπημένος μου άνθρωπος.

1 comment:

Anonymous said...

Οσο εσύ λοιπον,ήσουν στην Καισαρια και εβγαζες αναμνηστικες με τον ΑιΒασίλη και τα ξωτικά του εγω ταξίδευα στο αγαπημένο σου Λονδίνο. Πήγα σε όλα τα μέρη που μου περιέγραψες απ'το δικό σου ταξίδι. Ήθελα να καταλάβω τι ήταν εκέινο που σε είχε μαγέψει. Έβγαλα και μερικές αστείες φωτογραφίες (όχι τόσο καλές όσο του φίλου σου αλλά η προσπάθεια μετράει). Εκέι λοίπον που έψαχνα να σου βρω pinακια συνάντησα και την Amelie σου! "Χαθήκαμε..." της είπα και εκείνη μου απάντησε "Το σημαντικό είναι πως πάντα ξαναβρισκόμαστε όσος καιρός και αν περάσει". Μου είπε πως επισκέφτηκε κι εκείνη πολλά και όμορφα μέρη. Ήσουν και εσύ εκεί μου είπε, πάντα μαζι της. Από το Λονδίνο, τη Νεα Υόρκη, τη Ρώμη,την Αθήνα, το Περού ακόμα και από τη Σαλονίκη, από όπου και αν βρισκόταν, σου εστελνε την αγάπη της και είναι σίγουρη πως τη λάμβανες...